ACSI Logisztika: Kezdőlap / Szolgáltatások / Esettanulmányok
header-pelda
szechenyi2020

Komplex tárolási feladat

Partnerünk hosszú évtizedek alatt összegyűlt, jelentős mennyiségű régiség tárolásának megoldásában kérte a segítségünket. A kényes holmikat halmozottan, egymáson tartották, ami nehezítette az átláthatóságot és az állagmegóvást.

Ilyen volt:

Megoldásunk tervezete:

A feladatra egy komplex megoldást dolgoztunk ki, mely tartalmazza a következőket:

Bővebben

Hegesztő kocsi tervezése, gyártása

Nagy múlttal rendelkező, piacvezető gyártó cég keresett meg bennünket hegesztő kocsik tervezése és gyártása céljából.

Feladat: A gyárban 10 hegesztő cellát alakítottak ki, cellákon belül több munkaállomással. A jelenleg 4 féle, nagyméretű munkadarab (keret) mozgatása a munkaállomások és a további részlegek (pl.: MEO) között, valamint a munkadarabok több pozícióban szükséges mozgatása és hozzáférése a hegesztő berendezéssel nem volt megoldott. A hegesztő állomásokat egyetlen daru szolgálta ki, ami folytonos várakozást generált. A nehéz munkadarabokat kézi erővel egyszerre csak több dolgozó volt képes a hegesztéshez éppen megfelelő pozícióba hozni, ami a nehéz fizikai megterhelésen túl, megint csak egymásra várakozást és időkiesést eredményezett.

Bővebben

Kalodaszállító kocsi


Vasalatgyártó Partnerünk régóta használ technológiai rendszerébe illeszkedő kalodaszállító-kocsikat, melyeket részben a készáru mozgatásában, részben pedig a hulladék kezelésében alkalmaz.

Megbízásunk a meglévő kalodaszállító-kocsik részletes, helyszíni dokumentálása, "leméretezése" után, gyártási rajzok, tervek készítésére, majd pedig ezek alapján a logisztikai eszközök legyártására szólt.

Előtte:
 

Utána:
 

Bővebben

APROD Ferdepolcos állványrendszerVasalatgyártó Partnerünk megoldást kért tőlünk szerszám- és alkatrészraktárának optimális berendezésére.
A kisebb méretű, de nehezebb súlyú szerszámok, ill. fém alkatrészek tárolásához műanyag tároló-dobozokat (MH-Boxokat), a dobozok tárolására pedig APROD ferdepolcos állványrendszert javasoltunk.

Bővebben

Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet. Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot

Minőségbiztosítás

ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres