ACSI Logisztika: Kezdőlap / Szolgáltatások / Esettanulmányok / Egyedi anyagmozgató és tárolási megoldások - Milkrun kocsik a gyártótól
header-pelda

Egyedi anyagmozgató és tárolási megoldások - Milkrun kocsik a gyártótólA lean rendszer lényege, hogy a beszállítói lánc szállítmányozási és viszontszállítmányozási folyamatának tervezésével, optimalizálásával jelentős idő és költségmegtakarítás érhető el.
A lean rendszerbe szervezett gyártási folyamatokban a munkahelyek, gyártó cellák fizikai kiszolgálásának fontos eszközei, a milkrun elv figyelembevételével tervezett, alkatrészszállító kocsik.
A milkrun elv lényege, hogy a kiszolgált munkahelyek igényeinek megfelelően, alkatrészekkel feltöltött kocsik helyszínre mozgatásával egyidejűleg az ott leürült kocsikat körjáratban szállítják vissza a feltöltés helyére ...

Állandó Partnerünk azzal az igénnyel fordult hozzánk, hogy egyedi méretű, egymás után köthető, vontató, targoncával mozgatható alkatrész és kartonszállító kocsit kíván termelésbe állítani, melyeken szétosztja az egyes összeszerelő munkaállomások által igényelt alkatrészeket, ill. a késztermék csomagolásához szükséges lapraszerelt karton dobozokat. Ugyanakkor ezzel egyidőben (egy körön belül) a kiürült kocsikat egymás után kapcsolva a targonca összegyűjti és visszaszállítja az újabb feltöltéshez.

Megoldásunk: 5 polcos alkatrész és kartonszállító kocsi

• Egyedi méretben: 1300x600x1810 mm
• Terhelhetőség: 100 kg/polc
• Szerelhető peremes, erősített acél polcokkal
• Vontatáshoz vonórúddal és kapcsolófejjel ellátva
• Nyommentes fix és fékes, önbeálló kerekekkel
• Porszórt festett kivitelben

Vissza az ACSI esettanulmányokhoz

Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101
  • +36 1 210 0102

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet.
Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot
Raktártechnika,állvány,polc,rendszer,magyar gyártó,logisztika ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres