ACSI Logisztika: Kezdőlap / Szolgáltatások / Gyártás
Acsi Logisztika raktártechnikai szolgáltatások, felülvizsgálat, kivitelezés, tervezés, gyártás
szechenyi2020

Gyártás

Megoldásaink háttere a saját gyártás. Hazai gyártó bázisunk Dorogon, Budapesttől 45 km-re, gazdag ipari tradíciókkal rendelkező területen található. A termelés több mint  2000 m2 alapterületen folyik.
A többségében találmánnyal és mintaoltalommal védett  termékeink jól ismertek a piacon. Jellemzőik a sorozatgyártás, a széles méretválaszték, a csereszabatosság és a kompatibilitás. Fél évszázad fémmegmunkálási tapasztalata és a szigorú alapanyag-választás biztosítják termékeink hosszú élettartamát.

A legkorszerűbb felületkezelési eljárásokat alkalmazzuk.  A beégetett, műanyag porszórásos festéstechnológia alkalmazása magas minőséget, rugalmas és kopásálló bevonatot, és nem utolsó sorban esztétikus megjelenést biztosít termékeinknek. Partnereink a RAL - színskála lehetőségeiből választhatnak, így akár saját cégszíneik alkalmazása mellett is dönthetnek.
Ügyfeleink sokszor fordulnak hozzánk speciális kérésekkel. Gyártmánytervező mérnökeink nagy tapasztalattal rendelkeznek egyedi raktárberendezések tervezésében és gyártásában pl.: gyártásközi anyagmozgató és tároló berendezések.

Elérhetőség:
Gyártási Divízió
Telefon:+36 30929 84 22
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
 ‹ ACSI szolgáltatások

Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet. Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot

Minőségbiztosítás

ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres