ACSI Logisztika: Kezdőlap / Termékek / Állványok és állványrendszerek / Kapcsolható polcos állvány
header-pelda
szechenyi2020

Kapcsolható polcos állvány

ico-webaruhazban-kaphato-termekekSorozatgyártású termék közvetlenül a gyártótól. Az ACSI által gyártott APROD kapcsolható polcos állvány megrendelhető már a webáruházunkban is.Az ACSI által kifejlesztett és Magyarországon  több évtizede gyártott ACSI-APROD kapcsolható polcos állványok a gazdaság és társadalom bármely területén (termelés, elosztás, kultúra, oktatás) és minden intézményi formánál (társaságok, intézmények, önkormányzatok) felhasználhatóak. Legfőbb előnye az egyszerű és gyors szerelhetőség, bonthatóság és újra felhasználhatóság.

Felhasználási területek:
   ■ kis - és nagykereskedések árutárolására
   ■ alkatrész- és alapanyagtárolásra
   ■ könyv- és irattárolásra
   ■ lakossági felhasználásra is

A csavarkötés nélkül, könnyen, gyorsan, kevés élőmunkával telepíthető kapcsolható polcos állvány kiemelkedő stabilitását az az ACSI találmány biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy az állványzat stabilitása a terheléssel arányosan növekedjék. A kapcsolható polcos állványok és a hozzájuk kifejlesztett speciális kiegészítőelemek igény szerint, festett és horganyzott kivitelbe  készülhetnek. Lehetőség van a RAL -skála szerinti tetszőleges színben történő rendelésre is. Az esztétikus megjelenésű polcos állvány nemcsak raktárak, műhelyek,  kamrák és garázsok  hanem könyvtárak, irattárak, esetleg irodák bepolcozására is alkalmas. Az APROD polcok könnyített változatban (kisebb teherbírással) is kaphatók.

Az ACSI-APROD termékcsalád tagjai között az egy mezős polctól a hosszúfesztávú polcon át, a galériás és gördíthető állványrendszerig számos elem megtalálható, ami lehetővé teszi, hogy a tervezésnél rendkívül rugalmasan követhessük a megbízói igényeket.


Kapcsolható polcos állvány raktártechnikaACSI APROD prospektus
 


pdf-iconACSI APROD szerelési útmutató
Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet. Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot

Minőségbiztosítás

ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres