ACSI Logisztika: Kezdőlap / Szolgáltatások
Acsi Logisztika raktártechnikai szolgáltatások, felülvizsgálat, kivitelezés, tervezés, gyártás
szechenyi2020

Szolgáltatások

Meggyőződésünk, hogy az áttekinthető, jól megtervezett valamint maximális tárolási kapacitást és hatékonyságot biztosító raktár komoly versenyelőnyt jelenthet egy vállalkozásnak. Épp ezért arra törekszünk, hogy a standard raktári állvány, polcrendszer és szerelhető  modul válaszfal gyártása és értékesítése mellett, komplex, testre szabott megoldásokkal szolgálhassuk ki partnereinket.

Megoldásaink – amelyekkel az alapterület bővítése nélkül is megnövelhető a rendelkezésre álló hely – a következőket foglalják magukba:helyszíni felmérés, tervezés: az egyedi tervek elkészítése,  megvalósítás: gyártás,  szerelés, kivitelezés, üzembe helyezés és a jogszabályban is előírt folyamatos karbantartás. A közös munka során szerzett ismeretek hasznosítására a felújítási igények esetén is állunk rendelkezésre, mert célunk, hogy az általunk berendezett raktárak hosszú távon szolgálják a megbízók érdekeit. 

Az ACSI Logisztika Zrt. szolgáltatásai:

Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet. Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot

Minőségbiztosítás

ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres