ACSI Logisztika: Kezdőlap / Termékek / Állványok és állványrendszerek / Gördíthető állvány
header-pelda
szechenyi2020

Gördíthető állvány


Az ACSI - APROD gördíthető polcosállvány segítségével olyan állványrendszer építhető, amely garantálja a raktározási terület és térfogat maximális kihasználását. A hagyományos polcos tároláshoz képest a terület kihasználtsága akár 80 százalékkal növelhető. Rugalmasságából és helytakarékosságából adódóan elsősorban irodákban, irattárakban, könyvtárakban és kényes – portól és fénytől védendő – áruk tárolását szolgáló raktárakban használható. Az ACSI gördíthető állványrendzer igény szerint rendelhető ACSI - APROD kapcsolható vagy ACSI - Perforion csavarkötéses polcos állványelemekből is.
A gördíthető állvány mozgathatóságát acélsíneken és acélgörgőkön gördülő alváz biztosítja. Az ACSI gördíthető állványok és polcok a helyi igényekhez igazodó méretben és kivitelben készülnek – lánckerekes hajtóművel mozgathatóan és tolófogantyúval gördíthetően. A rendszer polconkénti maximális terhelhetősége megegyezik az alkalmazott polcos állvány teherbírásával. A széleskörű felhasználhatóságot és a tárolt áru védelmét speciális elemek és technikai megoldások, az esztétikus megjelenést pedig az igényes felület és a színválaszték szavatolja.

Az ACSI-APROD termékcsalád tagjai között az egy mezős polctól a hosszú fesztávú polcon át a galériás állványrendszerig számos elem megtalálható, ami lehetővé teszi, hogy a tervezésnél rendkívül rugalmasan követhessük a megbízói igényeket.


Felhasználási területek:

■ irattárak, irattárolás
■ könyvtárak
■ múzeumok


Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet. Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot

Minőségbiztosítás

ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres