ACSI Logisztika: Kezdőlap / Cégbemutató
Acsi Logisztika - Raktártechnikai termékek hazai gyártója, forgalmazója
szechenyi2020

Cégbemutató

acsi-logoA magyar tulajdonban lévő ACSI, a térrendezés specialistájaként évtizedek óta szolgálja a raktártechnika terén felmerülő igények optimális kiszolgálását. Saját fejlesztésű, a raktári állványok és polcrendszerek teljes palettáját lefedő, szabadalmazott termékportfoliónkat, és szerelhető modul belső válaszfalrendszereinket, valamint innovatív, költséghatékony logisztikai megoldásainkat Dorogon található gyártó bázisunkra és minősített alvállalkozóinkra alapozva dolgoztuk ki.
Az egyedi és komplex logisztikai és tárolási rendszerek tervezése és kivitelezése terén összegyűjtött több évtizedes tapasztalatunk, a minőség iránti elkötelezettségünk, és a széleskörű jártassággal felvértezett szakembergárdánk segíti Önt a legjobb megoldás megtalálásában.

Tevékenységünk kiterjed a teljes logisztikai folyamatra, a fejlesztéstől egészen a gyakorlati megvalósításig. A hazai vállalkozások igényeinek megismerését, az egyedi problémamegoldást, a széleskörű tapasztalatcserét és a nemzetközi trendek felmérését és adaptálását kiterjedt szakmai kapcsolataink biztosítják.

   „Az idő pénz – a hely érték!"

További információk cégünkről:

Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet. Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot

Minőségbiztosítás

ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres