ACSI Logisztika: Kezdőlap / Webshop / Tároló rendszerek / Szerszámtárolás

Az alapanyagárak drasztikus változása miatt jelenleg sajnos napi árakkal kell dolgoznunk. Kérjük, az árak miatt vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a megadott elérhetőségeinken!

webshop acsi raktártechnika állvány polc webáruház
szechenyi2020

Szerszámtárolás

A hosszú élettartamra tervezett perforált és/vagy réselt lemezre akasztható szerszámtartók/kampók és egyéb kiegészítők áttekintést és rendet biztosítanak. Ütés és karcálló műanyag bevonattal készülnek. A perforált ill. réselt lemezek körben dupla peremezéssel és speciális merevítéssel rendelkeznek. 10 színben, változatos kivitelben és funkcióval rendelhetők: válaszfal/paraván, állványfal, vagy a könnyen mozdítható guruló kocsi formában.

Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet. Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot

Minőségbiztosítás

ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres