ACSI Logisztika: Kezdőlap / Termékek / Szerelhető, modul válaszfalak és csarnokirodák
header-pelda
szechenyi2020

Szerelhető, modul válaszfalak és csarnokirodák


Az Interion hazai gyártású, szerelhető modul válaszfalrendszer nagyobb helyiségek belső alaprajzának rugalmas kialakítását és változtatását teszi lehetővé. Az esztétikus és szabadon alakítható szerelhető, modul válaszfalunk a legcélszerűbb helyiségelrendezést biztosítja irodák, termelő üzemek( pl. csarnokiroda, műhelyiroda), kereskedelmi és logisztikai ingatlanok, iskolák, sportlétesítmények, kórházak helyiségei stb. számára. Különösen jól használható olyan létesítményekben, ahol folyamatosan alkalmazkodni kell a helyiségek szerkezeti vagy funkcionális változásához.

A válaszfalrendszerünk álmennyezettel és álpadlóval, valamint épületgépészeti berendezésekkel való kiegészítésével, kényelmes és ergonomikus csarnokirodák, műhelyirodák, ill. belsőházak alakíthatók ki.

Az ACSI -Interion szerelhető és átszerelhető modul válaszfal rendszert két évtizede fejlesztette ki az ACSI Logisztika Zrt. egy német cég megbízásából. A két évtizedes tapasztalat és korszerűsítések eredményeként a rendszer elemválasztéka széles körűvé vált, ami egyszerűvé és gyorssá teszi az esetleges átépítést vagy bővítést. A válaszfal felületének színe és anyaga választható, így a már meglévő környezethez illeszthető. A beépítendő nyílászárók számos kombinációja, valamint a méretezés további esztétikai és funkcionális előnyöket hordoz.


Felhasználási területek:


■ csarnokiroda, műhelyiroda kialakítására
■ kéziraktárak kialakítása
■ üzlethelyiségek, irodák térelválasztására
■ laboratóriumok kialakításáraElérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet. Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot

Minőségbiztosítás

ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres