ACSI Logisztika: Kezdőlap / Szolgáltatások / Utógondozás - Felülvizsgálat
Acsi Logisztika raktártechnikai szolgáltatások, felülvizsgálat, kivitelezés, tervezés, gyártás
szechenyi2020

Utógondozás - Felülvizsgálat

Szeretnénk, ha az általunk telepített raktári állvány, polc, és szerelhető modul válaszfalrendszer a kétéves minőségi garancia lejártát követően is hosszú távon szolgálnák az Ön üzleti érdekeit, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a meglévő rendszerek felújítására, karbantartására.
Az állványrendszerek időszakos felülvizsgálatát a 14/2014 (IV.19) FMM rendelet kötelezően előírja mely a MSZ EN 15635 Szabvány szerint végzendő.
Örömmel vállaljuk a szakértői felülvizsgálatot, melynek során  fényképekkel dokumentált jegyzőkönyvet állítunk ki állványzata jelenlegi állapotáról.
A biztonságos állapot eléréséhez szükséges javítási munkálatokra, elemcserékre pedig konkrét javaslatot, ill. árajánlatot készítünk.

Elérhetőség:
Vállalkozási Divízió
Telefon: +36 1 210 0101
Fax: +36 1 210 0102
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
‹ ACSI szolgáltatások
 
 

Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet. Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot

Minőségbiztosítás

ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres