ACSI Logisztika: Kezdőlap / Termékek / Állványok és állványrendszerek / Galériás állvány
header-pelda
szechenyi2020

Galériás állvány


Vállalkozása kinőtte a rendelkezésre álló raktárterületet? Törjön a magasba, használja ki a raktár teljes belmagasságát és többszörözze meg tárolókapacitását az ACSI-APROD galériás állványrendszer segítségével! A galériás állvány megfelelő belmagasság esetén utólagosan is telepíthető, hiszen a felső szintek a már meglévő szintre – annak szükség szerinti megerősítését követően – gyorsan és egyszerűen felépíthetők. A galériás állvány felső szintjére csúszásmentes és korláttal ellátott lépcsőkön lehet feljutni. Az áru mozgatásához külön raklap feladóhelyek alakíthatók ki. A biztonságot, a galériás állványrendszer felső szintjén, a korláttal ellátott folyosók és az elvárt teherbíráshoz igazodó acélrácsos vagy faforgácslapos burkolat garantálja. A galériás állványrendszer elemeit az Ön kívánságának megfelelő színben, vagy horganyzott kivitelben szállítjuk.

Igény szerint galériás állványrendszer kialalkítható a Perforion-csavarkötéses polcos állvány elemeiből is.


Az ACSI-APROD kapcsolható polcos állvány termékcsalád tagjai között az egy mezős polctól a hosszúfesztávú polcon át a galériás és gördíthető állványrendszerig számos elem megtalálható, ami lehetővé teszi, hogy a tervezésnél rendkívül rugalmasan követhessük a megbízói igényeket.

Felhasználási területek:

■ raktárak
■ irattárak
■ kis- és nagykereskedések
■ műhelyek

Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet. Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot

Minőségbiztosítás

ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres