ACSI Logisztika: Kezdőlap / Cégbemutató / Filozófia, küldetés / ACSI esettanulmányok / Komplex tárolási feladat
Acsi Logisztika - Raktártechnikai termékek hazai gyártója, forgalmazója

Komplex tárolási feladat

Partnerünk hosszú évtizedek alatt összegyűlt, jelentős mennyiségű régiség tárolásának megoldásában kérte a segítségünket. A kényes holmikat halmozottan, egymáson tartották, ami nehezítette az átláthatóságot és az állagmegóvást.

Ilyen volt:

Megoldásunk tervezete:

A feladatra egy komplex megoldást dolgoztunk ki, mely tartalmazza a következőket:

A kisebb tárgyak tárolására kapcsolható polcos állványt telepítettünk, melynek magassága alkalmazkodik a hely magasságához: 3500-4500 mm /120-170 kg teherbírással polconként.
A magas állványzathoz egyszerűen és biztonságosan kezelhető gördíthető dobos, összehajtható létrát javasoltunk.
A nagyobb és nehezebb tárgyaknak raklaptároló állványon biztosítottunk helyet: padló + két gerenda szinttel, 3000-4000 kg terhelhetőséggel a gerendapárok hosszának függvényében. A tárgyak érzékenysége, ill. a síkfelület igénye miatt az állványszinteket faforgácslappal borítottuk.
A helykihasználás növelése érdekében egy 240 m2-es galériát hoztunk létre, feladóhely kialakítással, egyedi lépcsővel. Így a galéria alatt szintén állványokat helyezhettünk el.
A raktárban 120 m2-en tömbös tárolásra is nyílt lehetőség.

Tárolási felület:
Galérián: 240 m2
Galéria alatti állványokon: 218 m2
További állványokon: 53 m2
Tömbös tárolási felület: 120 m2

A tárolandó tárgyak becsomagolásához sztreccs - fóliázó gépet ajánlottunk. Mivel a csomagoló tevékenység a Partnerünknél nem folyamatos és nem hosszú távú, így a gép bérlése mellett döntött.
A raktár feltöltéséhez elektromos, gyalogkíséretű targoncát kínáltunk, mely minimum 24 hónapos futamidővel szintén bérelhető.

Megoldásunk:


Vissza az ACSI esettanulmányokhoz

Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101
  • +36 1 210 0102

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet.
Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot
Raktártechnika,állvány,polc,rendszer,magyar gyártó,logisztika ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres